Magunkról

Magunkról

Cégünk, a HHP Contact Tanácsadó Kft. 2004 óta foglalkozik pályázatírással, projektfejlesztéssel, projektkoordinációval, közbeszerzéssel, stratégiai tervezéssel elsősorban Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala, Veszprém megyékben. Partnereink között országos és regionális szervezetek, kistérségi társulások, helyi önkormányzatok, civil szervezetek és egyre jelentősebb számban vállalkozások is megtalálhatóak. Munkatársaink több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek település-, turizmus-, oktatás-, egészségügy-, szociális- és gazdaságfejlesztés területét érintő projektek hatékony és szakértő megvalósításában.

Az elmúlt évek során nagyságrendileg 150, többségében Európai Uniós, illetve hazai finanszírozású projekt megvalósítása során tapasztaltuk, hogy a sikeres megvalósításhoz elengedhetetlenül szükséges az alapos, körültekintő, minden részletre kiterjedő projekttervezés és -fejlesztés, az együttműködésre építő, rugalmas, hozzáértő, gördülékeny projektkoordináció. Tapasztalataink azt mutatják, hogy az egyes pályázati felhívások keretében nem a támogatás elnyerése, hanem az elnyert pályázati támogatások szabályszerű és szakszerű felhasználása jelenti a pályázóknak a nagyobb feladatot. Ezen feladat megoldásában tudunk több területen is támogatást biztosítani, hogy a kitűzött pályázati célok mindenki számára megnyugtató módon és sikeresen elérhetőek legyenek.

Célunk, hogy szakértő tanácsadással megkönnyítsük ügyfeleink eligazodását a terület- és gazdaságfejlesztés bonyolult rendszerében, s minél több megvalósult elképzeléssel és fenntartható projekttel járuljunk hozzá a partnereink tevékenységéhez, fejlődéséhez. Jelenleg egy fővel végezzük tevékenységünket, munkatársaink rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken, konferenciákon, szakmai rendezvényeken.

Páli János

Elérhetőségeink
Központi elérhetőségeink

9026 Győr, Tábor utca 32-34.

Telefon: +36309016106

e-mail: hhp@hhp.co.hu vagy palij@hhp.co.hu